Што ќе добиете ако потопите 40 смокви во маслиново масло?состојки:


40 сушени смокви и маслиново масло

подготовка:


Ставете ги смоквите во стаклена тегла и прелијте ги со маслиново масло. Затворете ги со капа и ставете ги во фрижидер. По 40 дена можете да ги консумирате овој природен лек.

Страни: 1 2