Што го очекува секој хороскопски знак во бракот | Lady

Што го очекува секој хороскопски знак во бракот


Овен:

Мажите овни: тие се многу одговорни и лесно се решаваат да стапат во брак, но затоа пак преферираат да бидат доминантни. Покрај себе сакаат да имаат убава и интелигентна жена. Ја сакаат и слободата, па не треба да ги стегате премногу.

Жените овни: тие се секогаш подготвени да ги поддржат амбициите на партнерот, бидејќи до себе сакаат да имаат успешно реализиран сопруг. Сите семејни и брачни обврски ги извршуваат со задоволство, но не сакаат да се откажат од сопствените интереси. Жената овен е активна и секогаш добро организирана. А исто така и љубоморна.

Бик

Мажите бикови: Ако неговата сопруга не му обезбеди доволно интимни бакнежи, тој е лесно подложен на неверство.

Жените бикови: тие се исто така многу посветени на бракот до степен на саможртва во името на семејната хармонија. Жената бик ја поддржува тезата дека љубовта поминува низ стомакот и тоа ја прави одлична домаќинка. Од нејзиниот сопруг очекува да успее и да ја обезбеди материјалната стабилност.

Страни: 1 2 3 4 5 6