Што да правите со вашиот партнер пред сексотВи нудиме неколку совети како пријатно да го потрошите вашето време, пред да заврши вечерта со секс. Жените сметаат дека мажите мислат само на секс? Тоа не е точно.

Еве детален список со работи, благодарение на кои можете да потрошите неколку интересни часа заедно со која ќе ја завршите вечерта под покривката.


Постојат многу работи што можете да ги направите кога немате пари:


1. Играјте некои забавни игри. Ова на крајот секогаш завршува со љубовна игра.

2. Прошетајте надвор. Една пријатна прошетка низ градот и околината секогаш може да заврши со секс.

3. Одете на спортска манифестација во која ќе земат учество и двајцата. Потоа вреди да се истуширате заедно.

4. Згответе! Апетитот за секс доаѓа со задоволување на друг апетит.