Што да направиш, за да не завршиш брзо?


Магарешки трн – Тоа е другата популарна билка која расте во Европа, Северна Африка, Азија, Македонија, а подоцна е пренесена во Северна Америка и Австралија.

Таа е позната во целиот свет со своето благопријатно дејство врз потенцијата и половата моќ. Освен тоа помага за обновување на силите на организмот и го зголемува тонусот на мазната мускулатура.

Кантарион – Тој е еден од најмоќните афродизијаци. Особено корисен е при предвремена ејакулација и делува благопријатно еднакво како на мажите така и на жените.

Научници од целиот свет долго ги истражувале својствата на жолтиот кантарион и не ги оспоруваат неговите квалитети.

Нашите дедовци пак откриле дека во комбинација со Бабини заби и трн, тој е најмоќната вијагра и одличен извор на енергија.

Мурсалски чај – За прв пат билката е откриена на Шар Планина, од каде потекнува и латинскиот назив Sideritis scardica.

Освен што дава многу сила, Мурсалскиот чај содржи сериозни количества калиум и цинк – едни од најважните елементи од кои зависи квалитетот на спермата, потенцијата и половата издржливост. Нашите предци пак го нарекувале “Чајот на долговечноста”.

Страни: 1 2