Loading...

Шкорпијата ќе ја има најубавата година во 2019-та


Планетарните движења во 2019 година најавуваат радикални промени и настани, советуваат од хрватскиот портал ATECOING.

Љубовта е со вас цела година, ќе ги добиете токму приказните што се наменети за вас.

Шкорпионот носи тивки моменти, среќни моменти со некој близок. Колку што е бесплатно, ова е прекрасно време за вас. Можно е дека во 2019 година веќе сте влегле во љубовта, а ако не сте, тоа е она што го очекувате многу брзо.

Летниот период за оние кои речиси се влезени во врска, или пак оние со повеќе емоционални и брачни односи, се случи прво, навистина непријатен проблем, авантура и паралелни односи кои можат да донесат проблем со постојан партнер, љубомора и сомневање. Роботот ќе ужива во потрагата по нов партнер и ќе биде привлечен од постарите лица. Ќе има убави моменти, само внимавајте дека некои од нив се зафатени, па не влегувајте во такви врски со некои очекувања.

До времето на падот, некако сè дојде на своето место, се расчисти и се насели што ти е до тебе. Сега знаете што сте. Ова важи за оние кои се во брак или имаат подолга врска.

Зимата е бесплатно време за да се поврзе со некој со кого сте изгубиле контакт, дури и за евентуално да се влезе во врска, која неверојатно би можело да биде доста добра, и дека сте зафатени за долго време. Како и за оние во основните односи и бракови, ситуацијата е сосема мирна. Љубовта ќе цвета како никогаш досега, и вие и вашиот партнер, ако веќе не сте, сега можете да се одлучите за соживот или склучување брак.