Шест секс тајни кои жените сакаат да ги научи партнеротСледат 6-те секс “тајни” кои жените би сакале партнерот да ги научи :


Добриот разговор е одличен афродизијак

Многу жени се загрижени за својата визија


За жените сексот не е посебен дел од нивниот живот

Оргазмот не е задолжителен


Жените не сакаат секој допир да е сексуален

Милувањето по сексот е важно