Шест работи кои никогаш не треба да ги кажете на бремена женаЖените се чувствителната страна на човештвото. А особено со бремените жени треба да се внимава! Тоа што се веќе надвор од листата за “апетитот на љубовниците” не значи дека треба да се толерираат несоодветни коментари за нивниот изглед или килограмите.

Еве некои од најпознатите омразени работи кои никогаш не треба да кажете на бремена жена:


“Ауу, колку огромна си станала!”

Иако и бремени, жените продолжуваат да се суетни, да сакаат да изгледаат добро.


Страни: 1 2 3 4 5 6