Loading...

Шест работи кои го полудуваат вашиот партнер


4. … стануваш премногу зависна од него

Дел од жените преземаат сериозни мерки за безбедност. Тие имаат потреба од маж кој ќе ги прегрнува и деноноќно ќе им повторува колку се посебни.

Се разбира, колку и да е примамливо за мажите да имаат корист од оваа предност, повеќето би ја сакале потешката опција.

5. … правиш сцени на љубомора

Доста често само спомнувањето на друго женско име може да доведе до крајот на неговото постоење.

6. … критикуваат останатите жени

Зошто една жена едноставно не може да направи искрен комплимент на друга, а преферираме да разговараме и за минималните недостатоци на фигурата и нејзината фризура? Само една жена е способна да забележи, ако чевлите на другата не и одговараат.

 

Страни: 1 2