Шест правила за среќен живот: Како да ја направите среќна жената?Во наше време е сосема нормално да има многу разводи. Дозволете ми да ви го раскажам моето мислење: Според мое мислење, одговорноста за интегритетот на бракот секогаш е на товар на човекот. Тоа е задача на човекот – да го задржи семејството, дури и во време кога се појавуваат проблеми. И тоа е всушност неговата најважна задача во животот. Ќе ја разјаснам мојата позиција и ќе споделам неколку правила што ги поставив за себе.


1. Очите треба гледаат, во она што рацете ќе го достигнат. Ако жената што ја сакавте и со кого сте создале семејство одеднаш престанува да те почитува – тоа значи дека сте идиот кој не знае што сака.

Страни: 1 2 3 4 5 6