ВИДЕО: Shake Up Christmas рекламата на Кока-Kола за 2011Кока-кола отсекогаш била позната по одличните реклами и маркетинг кампањи. Годинава се решија да направат уште една Shake Up Christmas реклама по повод католичкиот Божиќ. Ланската реклама можете да ја видите овде, а годинешната, во изведба на Наташа Бедингфилд, ви предлагаме да ја погледнете токму сега:
Ако ништо друго, барем ќе ви го подобри расположението 🙂