Сеуште го сакате? Еве трикови како да го добиете посакуваниот мажКолку и да сме уверени, понекогаш губиме разум и збор пред објектот на желбите. Еден маж не заработува со визија, туку со малку трик и упорност.

Еве и неколку лесни трикови, со кои ќе го импресионирате човекот, кого го сакате и ќе го натерате да ве забележи и посака.

1. Љубовта поминува низ стомакот

Нема маж кој ќе ве откаже од вкусното домашно приготвено јадење, кое се разбира, вклучува многу месо. Отворајте го готвачот или сајтот и откријте го рецептот што ќе одговара на вкусот на љубениот.

2. Покажете дека го разбирате неговиот омилен спорт

Може лесно да ја заработите почитта на еден маж, ако покажете дека се разбирате од спорт и тоа од неговиот омилен. Ова ќе ви помогне да водите полесно неограничен разговор, а и освен тоа во неговите очи ќе бидете поинаква и интересна, бидејќи малку жени одговараат на овој „критериум”.

3. Дајте му простор

Посилниот пол по природа има ловечки инстинкти и сака тој да брка, а не обратно. Значи престанете да му досадувате и да го гушите со куп прашања, постојани пораки и телефонски повици. Човекот има потреба од личен простор!

Страни: 1 2