Сексот: Во темно или светло?


Да ве прашаме како сакате да имате секс – на светло или темно, е како да ве прашаме како пиете кафе – со или без шеќер.

Оние кои се залагаат за повеќе светлина во сексот или се уверени во начинот на кој тие изгледаат, или се мажи.

Тие, како што одлично знаете, сакаат со свои очи да видат се.

Можете да бидете апсолутно убедени дека еден маж, кој завршува со вас во креветот, нема да седне да гледа во влакненцата, стриите или целулитот.

Облиците на жените кои ние ги сметаме за непријатни дебелинки, всушност се супер атрактивни и секси за мажите.

И ако е толку убаво да се има секс под светло, дали е толку убаво да се прави и на темно?

Продолжува на следната страна:

Страни: 1 2