Секси „остарени“ ѕвездиТие се олицетворение на машкоста. Тие се вашите омилени филмски ѕвезди на милиони луѓе низ целиот свет. Тие се богати и може да си дозволат сè, но и покрај тоа времето и на нив им остава свој белег.

Еве 15 примери кои покажуваат како некои од најпознатите мажи актери на 80-тите и 90-тите години се сменија, но го чуваат шармот.