Сексапилот на 57-ите награди “Греми”Модата секогаш е малку нестандардна на наградите “Греми”.

Сем Смит, кој се покажа како најголем победник оваа година, сепак се обложи на традиционален смокинг.


Погледнете ги останатите, а потоа коментирајте:


Страни: 1 2