Секоја приказна има среќен крај: Погледнете што се случи со водителката СпенџарскаНа нејзиниот профил на социјалната мрежа Фејсбук напиша: „Она што нема да не убие, не прави многу посилни Не можам ни да ви опишам колку сум ви благодарна за целата мотивација, љубов и РАЗБИРАЊЕ кое ми го дававте цело ова време.Цврсто стојам зад ставот дека човекот треба да го судиме по делата, а не по зборовите. Како велат постарите – “Не е важно колку пати ќе паднеш сè додека знаеш како да станеш.“ Животот продолжува понатаму со нови предизвици и нови успеси.


Таа потоа го сподели видеото: