Секој ден нови добитници од наградната игра ,,Стани Гранд милионер”Потрошувачите секогаш биле најголем приоритет на Гранд кафе, па така преку наградната игра „Стани Гранд милионер“, Гранд сака да ги награди своите верни купувачи кои секојдневно уживаат во незаменливиот вкус на Гранд кафе.


Наградната игра „Стани Гранд милионер“ трае до 15.12.2020 година, а од втори септември наваму секој ден се извлекуваат по 5 добитници на мали кујнски апарати, додека на крајот на секоја недела се извлекува и по еден нов добитник на Смарт ТВ. Помеѓу среќните добитници е и Милка Трајчевска од Тетово:

„Во наградната игра учествувавме 30-на пати и се пријавивме онлајн на www.stanigrandmilioner.mk. Кога дознав дека сум добитник на пегла од Гранд кафе се чувствував прекрасно, бидејќи секој се радува кога ќе добие наградна. На моите пријатели топло им препорачувам да се пријават за учество во наградната игра, бидејќи кафето има феноменален вкус и притоа ви доделува многу убави награди. Јас секако ќе продолжам да учествувам во наградната игра и се надевам дека ќе го добијам милионот“, изјави Милка откако ја прими наградата, а нејзиното искуство, како и она на останатите добитници можете да го погледнете на следните линкови:


https://www.facebook.com/grandkafa/posts/3783972788293332

https://www.facebook.com/watch/?v=732009440739070


Поради исклучително лесниот механизам за учество, наградната игра „Стани Гранд милионер“ предизвика голем интерес кај јавноста. Се’ што треба да направите за да учествувате во извлекувањето е да го испратите кодот од фискалната сметка која содржи најмалку 200 гр. од било кој производ на Гранд, заедно со точното време на издавање на сметката. Наведените податоци (#БројНаСметка – празен простор – ЧасНаКупување: МинутаНаКупување) можете да ги испратите преку СМС на бројот 149 491 или на веб-страната www.stanigrandmilioner.mk. Главните награди ве очекуваат на крајот од наградната игра, кога ќе бидат извлечени трите најсреќни добитници на парични награди во вредност од 1.000.000 денари. Наградната игра трае до 15.12.2020, а во финалното извлекување ќе учествуваат сите досега испратени недобитни кодови.

<a href=”https://www.biznisvesti.mk/wp-content/uploads/2020/11/grand-e1605642380233.jpg”><img class=”alignnone size-full wp-image-88865″ src=”https://www.biznisvesti.mk/wp-content/uploads/2020/11/grand-e1605642380233.jpg” alt=”” width=”600″ height=”900″ /></a>
Ако ви е потребна било каква помош околу начинот на учество, јавете се на бесплатниот број 0800 200 00.

Низ годините луѓето од овие простори развија навика на купување Гранд кафе – делумно поради тоа што се работи за кафе произведено во Македонија кое е лесно достапно локално, но уште повеќе поради неговиот опоен вкус и мирис, кој го направи прв избор кај толку многу домаќинства во регионот. А сега, Гранд уште еднаш покажува дека верноста се исплати. Побрзајте, регистрирајте го вашето учество во наградната игра и не ја пропуштајте можноста да станете Гранд милионер!
И мирис и вкус.
Гранд кафе.