Седум знаци дека тој е мажот на вашиот животТој е воодушевен од тебе


Маж кој е заинтригиран од тебе и сака да те запознае е човек со кого е убаво да го поминеш остатокот од животот. Ако е љубопитен и се грижи за вас, без да биде досаден и премногу е неделикатен, можеби е твојот човек.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7