Седум знаци дека тој е мажот на вашиот животНема сериозни проблеми со родителите


Нема лошо да биде во добри односи и да е близок со родителите, но во рамките на разумното. Ако е премногу зависен од нив, внимавај, бидејќи може да не може да се оддели од нив и тие да започнат да ви се мешаат во животот.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7