Седум знаци дека тој е мажот на вашиот животМожеш да бидеш без шминка и да не се грижите за тоа


Ако се чувствувате убава и без дополнително разубавување, тоа е добар знак. Повеќето жени се срамат да се покажат пред дечко без шминка во почетните стадиуми на врската. Но, ако тој те прави да се чувствуваш убава и секси и без да си ја средила косата, да си ја облекла најубавата наметка и да се шминкаш, веројатно имате иднина заедно.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7