Седум знаци дека тој е мажот на вашиот животПронаоѓањето на мажот на животот не е лесен избор. Секој си има некоја фантазија за идеалниот партнер, со кој сè ќе биде идеално и вечно, бидејќи тоа не внесува во приказните и филмовите. Да, треба да сте возбудени и привлечени од партнерот, но реалниот живот нема многу заедничко со приказните.


Седумте знаци дека тој е мажот на твојот живот се:

Се чувствуваш добро со него и при ужасни околности


Ако ви е добро заедно дури и кога се чувствувате ужасно, веројатно ќе живеете заедно долго и среќно. Ако се чувствувате удобно со него дури и кога сте во лошо расположение, кога изгледаш лошо, кога се чувствуваш ужасно, тој е мажот за тебе.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7