Седум знаци дека имате прележано коронавирус без да знаете за тоаНие прво разјаснуваме дека ако сте имале некој од симптомите споменати подолу, тоа не значи дека сигурно сте имале КОВИД-19. Овие знаци се собираат врз основа на медицински набудувања, но самите лекари прецизираат дека овие симптоми можат да бидат резултат на обична настинка или друг вирус. Меѓутоа, ако се прашувате дали веќе сте поминале низ коронавирусот, овие факти може да ви помогнат да разберете.


Можевме ли да имаме коронавирус без да знаеме за тоа? Да 40% од луѓето немаат никакви симптоми, а друг голем дел имаат многу благи или занемарливи симптоми.

Еве ги знаците дека можеби сте имале коронавирус без да знаете за тоа:


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8