Седум главни причини зошто мажите најмногу изневеруваат1. Кризата на просечната возраст

2. Тоа е во природата на конкретниот маж

3. Го правите од досада

4. Не се чувствува ценет и сакан

5. Нема повеќе цели во животот

6. Сака да избега од одговорност

7. Не смета дека неверството е “измама”

Страни: 1 2