Седум главни причини зошто мажите најмногу изневеруваатИако сите слични приказни имаат сличен заплет и крај, сепак многу средовечни мажи се решаваат да ја изневерат својата половина.

Според статистиките неверството се зголемува со секоја година и тоа со алармантна стапка.

Мажите генерално се повеќе склони кон вонбрачна афера, отколку жените. Според пресметките 60% од сите брачни двојки учествуваат во некоја форма на неверство во даден момент од бракот.

Прашањето е: “Зошто?”

На следната страна дознајте 7 од најосновните прилики за неверство од страна на мажите околу 40 години:

Страни: 1 2