Се трага по 50-годишната Весна – Нејзиниот син Антонио апелира до сите сограѓани кои се во можност да му помогнат на семејствотоПотрагата по 50-годишната Весна Николоска од Прилеп, продолжува утре наутро во 7 часот со зборно место кај ИКТ Центарот на МВР(на патот кон Вештачкото Езеро). Нејзиниот син Антонио апелира до сите сограѓани кои се во можност да му помогнат на семејството, со цел нивната мајка да биде што побрзо откриена и згрижена. Во потрагата добредојдена е асистенцијата и на сите сопственици (фото студија) на дронови! ❗❗Апел до сите сопственици на викенд куќи и граѓаните кои имаат сопствено место па макар и напуштено во близина на вештачкото езеро во Прилеп, да го посетат местото можеби некаде ќе се појави зрак надеж за семејството Николоски кои во момемтов очајно апелираат и бараат помош да се пронајде Весна❗❗Носи светли долни тренерки и вентијага сива црна ило некоја темна боја !!Контакт 075-480-598, 076-473-193, 070-565-330 Споделувајте!