Се огласи и Дунавка – Еве што таа одговори по пораката на Ване за крај на љубовната приказнаПоранешниот директор на финансиската полиција Ване Цветанов и неговата сопруга Дунавка Трифуновска очигледно ја завршиле својата љубовна приказна.


Ване на својот Фејсбук профил напиша пост во кој на долго објасни за јавноста и блиските дека се разделиле со Дунафка и дека ќе се посвети на кариерата. Потоа се огласи и Дунавка. Причитајте на следната страна што напиша на Фејсбук:

Страни: 1 2