Се нашол во судницата со убиецот на неговата ќерка – Еве што направил нејзиниот таткоДвејн Смит бил присутен на изрекување на казната на Јасмин Гордон и нејзиниот дечко Клифорд Томас, кои биле судени за смртта на неговата тригодишна ќерка Јамил Смит.


Погледнете што се случило во судницата на следната страна:

Страни: 1 2