Саудиец се разведе, откако за прв пат го виде лицето на својата женаКога го слушнала тоа, жената паднала на земјата и целата била облеана во солзи. По случката многу Саудијци го обвинија младоженецот дека не се однесувал како човек и постапил исклучително неодговорно.


Ваквите случаи на Блискиот Исток, се чести каде што често младоженците се среќаваат за прв пат на свадбата.

Страни: 1 2