Само за да ве легнат еве што ќе ви кажат хороскопските знациНекои хороскопски знаци ги сакаат шегите, а други се сериозни. Еве кои се најчесто користени зборови од различните Хороскопски знаци.


Овен

Името ми е Бонд. Џејмс Бонд.


Продолжува на следната страна:

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12