Само што почнаа со првиот свадбен танц, се случи нешто неочекуваноВо ова видео ќе видите штотуку венчан пар, кои се обидоа да ги анимираат нивните гости. Само што почнаа со првиот танц, се случи нешто неочекувано.

Погледнете: