Сакаа да си поиграат со неа па и го блокираа автомобилот – еве како се снајде младата паметна „плавуша“ … (Видео)Две момчиња со огромни возила марка „Форд„ се одличиле да го блокираат влезот на БМВ-то на една девојка и да и оневозможат да влезе во автомобилот.


Погледнете на следната страна што точно се случи на крајот:

Страни: 1 2