Русин претвора обични жени во принцези само со шминкаВо Русија попусто има една малку чудна поговорка: ” Пред да се ожениш за неа, одведи ја во сауна !”. Русинот Вадим Андреев е вистински волшебник!


Тој претвора обични жени со дамки по лицето, лоша фризура, брчки и др во прекрасни принцези! За оваа цел тој не користи само четки за шминка.

Колку и неверојатно да звучи, фотографиите што ви ги прикажуваме, не се дополнително обработени со фотошоп. За да се постигне импресивен резултат, Вадим користи само козметика!