Рецепт за раст на косата – ги остави лекарите со отворена устаСтавете ги сите состојки во блендер и промешајте додека не се добие мазна текстура, која лесно може да биде нанесена со раце.


Употреба:

Нанесете на местата каде што имате ќелави дамки и оставете да делува во текот на неколку часа. Треба да се почувствува топлина во областа. Тоа значи дека лекот продира во дермисот и работи како што треба. По неколку часа измијте ја косата како и обично.


За да добиете најдобри резултати, треба да лекувате барем еднаш неделно.

 

Страни: 1 2 3