Рецепт за раст на косата – ги остави лекарите со отворена устаОва домашно средство за заштита на косата ќе ве воодушеви! Ние вообичаено губиме по 50-100 влакна на ден, иако тоа не се гледа со голо око.


Состојки:

Половина банана


Една жолчка од јајце

Една лажица органски мед

Половина чаша пиво

Начин на приготвување:

Страни: 1 2 3