Релативно мирен ден за раковите, без тенденции за некоја конкретна и директна љубовна акцијаОвен
Работа: Трпението и разбирањето кон оние соработници кои не се во состојба да го издржат вашето насилно темпо, подоцна може да ви донесе одредени придобивки, но и лично задоволство.


Љубов: Ненадејното појавување на нова симпатична личност на вашиот љубовен радар може да ве натера да размислите и да ве фрли во дилема што да правите.

Здравје: Одлично.


Текстот продолжува на следната страна

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12