Разделбата не е лесна работа: Еве како да препознаете дека е време да ја напуштите врскатаОдбегнува разговори за иднината. Доколку забележите дека ги избегнува важните разговори за иднината на вашата врска и долгорочното планирање, време е да помислите дали тој ве сфаќа сериозно. Можеби за него вие сте само привремена партнерка. Разговарајте за овој проблем и ако не видите докази за неговата промена, преминете кон тажниот план Б – раскинувањето.

Страни: 1 2 3 4