Распламтете ја страста со овие советиПрвите месеци од врската се секогаш лесни: Се обожaвате еден со друг, сакате постојано да бидете заедно и уверени сте дека никогаш нема да си здодеете еден на друг.


Сепак, како што поминува времето, и најголемата страст престанува ако на неа активно не работите.

Ако сакате да ја одржите или вратите во живот, обидете се со следниве совети:


Гледајте романтични комедии

Ти ги сакаш, но тој не ги поднесува, но тие се добри и за двајцата. Можете да соберете идеи како да бидете романтични.

Договарајте секс

Тебе еден ден те боли глава, после тоај мора да заврши некоја работа и без да сте свесни сте влегле во „сушен“ период. Договорете секс и не отстапувајте од планираното. Можеби звучи изнасилено, но ја спасува интимноста.

Страни: 1 2