Работи за кои не треба да зажалите што сте ги купиле или сакате да ги иматеКозметички услуги


Барем еднаш месечно мора да наоѓате еден час лично за себе, кој ќе го поминете во козметичкиот салон. Најдобро ќе биде да се третирате со масажа, но не треба да се занемарува и својот изглед. Направете си маникир или педикир. Не заборавајте дека освен мајка, вие сте и жена!

Страни: 1 2 3 4 5 6 7