Прочитајте го на првиот состанок: Не дозволувајте возбудата да ви ги заслепи очитеНеговиот поглед
Да не се лажеме. Вие сте дотерани и убави и нормално е да ве посакува. Манијачките погледи се веќе нешто друго. Додека вие му зборувате за некоја добра книга тој гледа во вашето деколте?
Па баш добра работа направила мајка му со неговото воспитување. Ако ве гледа само како сексуален објект, се знае колку знае да ги цени и почитува жените. Да, имате право да станете од масата и да си заминете.


Страни: 1 2 3 4 5 6