Прочитајте го на првиот состанок: Не дозволувајте возбудата да ви ги заслепи очитеНасилни гестови
Само што влеговте во ресторанот а тој се спречка со некој кој му го попречил патот? Дали тропа по масата, прегласно зборува и демонстрира вистинска драма бидејќи келнерот му ја згрешил нарачката? Внимавајте девојки, вие сте на состанок со насилен и арогантен тип на кого нема да му е проблем така да се однесува и со вас.


Страни: 1 2 3 4 5 6