Приказна која ќе ве потресе! Девојче знае дека ова ќе и биде последен роденден и погледнете што и направија родителите!Лила Ској има само 5 години, но веќе страда од неизлечив тумор. Родителите знаат дека таа нема да преживее. Тие и подготвиле изненадување за последниот нејзин роденден.


Лекарите предвидуваат дека нема многу време и едвај девојчето ќе го прослави својот следен празник. Родителите се решаваат да поканат луѓе од целиот свет и да се вклучат во празнувањето на нејзиниот роденден. Од своите 2-години таа почнува да биде предмет на операции, преживеала девет такви. Таа не може да се справи со лекувањето повеќе. 

Овој незаборавен ден и овозможува на Лила да учествува во три настапи за својот роденден. Таа е принцеза од филмовите на Дизни, абитуриентка со многу убава облека и се разбира невеста која го танцува својот прв танц со својот татко. Нејзините родители само сакаат таа да се насмевне вистински.


devojce1

Првичната идеја била да има роденден со принцези. Таткото на Лила сепак сфатил дека времето заедно им е ограничено и кон плановите додаваат бал и свадба.

Затоа, треба да се радуваме на животот и на она што го имаме во него.

Инспирирајте ги сите свои блиски и роднини, откако ја споделите оваа приказна со нив.