Пријателка ми ја даде оваа крема – до тогаш се срамев од брчките кои ги имав моето лицеБрчките се вообичаена појава на лицето, независно од што се предизвикани. Брчките на лицето можат да бидат предизвикани од самиот процес на стареење, но исто така можат да бидат предизвикани и од недоволна нега на кожата на лицето или пак едноставно од природата и видот на кожата.


Повеќето припаднички од понежниот пол би се сложиле дека тие се една непријатна појава, која предизвикува чувство на губење на убавината и на довербата во себе, иако тоа е природна појава. Покрај безбројните козметички третмани и препарати, за овој проблем постои едно алтернативно решение, а тоа е домашна крема против брчки.

Потребнни се овие состојки:


Страни: 1 2