Пријатели – семејството кое го избираме
Група 40-годишни девојки одлучија да се соберат и да ручаат заедно. Кога подобро размислиле за тоа, го избрале ресторанот „Посејдон“ бидејќи има многу млади келнери во тесни, секси панталони.

10 години подоцна, кога наполниле 50 години, одлучиле повторно да ручаат заедно. Тие го избраа ресторанот Посејдон бидејќи има добра храна, голем избор на вина и пријателски келнери.


После 10 години, кога наполниле 60 години, одлучиле повторно да ручаат заедно. Тие го избраа ресторанот „Посејдон“ затоа што е тивок, со прекрасен поглед кон морето и пријателски келнери.

10 години подоцна, кога наполниле 70 години, повторно ручале заедно во ресторанот „Посејдон“. Го избраа затоа што има лифт и трпезарија во која можете да влезете во инвалидска количка и келнерите се подготвени да помогнат.


По 10 години, кога наполниле 80 години, одлучиле повторно да ручаат заедно. Тие го избраа ресторанот Посејдон затоа што никогаш порано не биле таму…

Дали имате среќа да имате вистински пријатели?