Причините заради кои вреди да го побарате првaЗапознавате некого и Вие сигурно не сакате да го барате, за да не изгледате како очајна девојка. Дали тој робува на најглупавото правило за трите дена или ќе почека барем еден ден?


За да се зачуваат сите овие напади, најдобро е вие самите да го направите првиот чекор.

Сигурно имате и уште куп други оправдани причини да го свртите неговиот број уште сега :


1 . Мажите сакаат самоуверени девојки.

2 . Некој мора да се скрши мразот.

3 . Премногу ви се допаѓа и не сакате да го изгубите.

4 . Тој не е сигурен или срамежлив.

5 . Нешто морате важно да му кажете.