Прегратката – сè што ни треба!Во свет во кој човек може да има стотици, дури илјадници виртуелни пријатели, се испоставува дека тој може да биде и исто толку длабоко осамен.


Кога кариерата и стремежот кон богатството ги опседнат нашите животи, ние често забораваме за едноставните човечки радости кои не прават навистина среќни.

Иако многу луѓе се плашат тоа да го признаат, сè што ни треба на потешкиот животни пат е љубов и една прегратка – од мама, од нашиот најдобар пријател, од љубениот, од нашите деца …