Предвидување според Нострадамус: Стави го прстот во некој од круговите и прочитај што те очекуваСекој слушнал за Нострадамус и неговите предвидувања, од кои многу се оствариле со голема точност. Пред вас е Нострадамусовиот круг, во кој има мешани броеви од 1 до 21.


Затворете ги очите, концентрирајте се на прашањето што ве интересира, а потоа поставете го прстот на кругот. Отворете ги очите и видете каков е прстот. Потоа, видете го резултатот. Некои од вас сигурно ќе бидат воодушевени од исходот и што ќе се случи со нив.

1. Да! Вие припаѓате на овој вид на луѓе кои не го губат својот дух дури и во најтешките ситуации. Затоа е важно проблемите да не ве негираат. Бидете трпеливи, не плашете се да бидете сами, затоа што ќе успеете.


2. Она што го сакате ќе се оствари, но не денес, туку утре. Избегнувајте соочување. Обидете се да најдете позитивно решение за проблемот.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9