Предвидување според Нострадамус: Ставете го прстот во некој од круговите и прочитајте што ве очекува19. Недовербата и гневот сè уште се далеку од вас. Но, ако не успеете брзо да се ослободите од сопствените сомнежи, малку е веројатно дека вашата желба ќе се оствари. Среќата е близу до вас, но изгледате премногу скромно и несигурно.

20. Она што го имате на ум ќе се оствари. Среќно со вас. Дејствувајте смело и разумно, следете ги знаците на судбината.

21. За да ја остварите вашата желба, треба да направите многу малку напор. Бидете храбар и не ризикувајте. Ќе успеете само ако сте внимателни за тоа што се случува околу вас. Запомнете дека нема случајни работи.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9