Предвидување според Нострадамус: Ставете го прстот во некој од круговите и прочитајте што ве очекува16. Сите ваши надежи ќе бидат исполнети. Бидете подготвени за какви било промени и не поставувајте единствена цел за исполнување. Бидете флексибилни и не ги занемарувајте најмалите детали.

17. Сè уште е под знак прашалник дали вашата желба ќе се оствари. Размислете повторно за вашата желба, бидејќи вашите сопствени чувства сè уште не се зрели. Во наредните денови, сè ќе остане исто. Сепак, среќна околност може да донесе јасност во вашите работи. Слушајте го внимателно вашиот внатрешен глас.

18. Тешкотии се можни и не е исклучено првично да бидете разочарани. Ова не значи дека вашите шанси се сведени на нула. Напротив, разочарувањето ќе го стимулира позитивниот развој. Вашиот пријателски круг ќе биде добар и стабилен.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9