Предвидување според Нострадамус: Ставете го прстот во некој од круговите и прочитајте што ве очекува13. Сè се случува според планот. Ова е заблуда за некои ваши пријатели кои во моментот ве гледаат како непредвидлива личност, и тоа не е во ваша корист. Променете ја оваа слика затоа што имате поддршка и љубов на луѓето околу вас.

14. Сè ќе биде добро, но само ако постапувате. Не одложувајте, но преземете иницијатива во свои раце и изненадете ги сите со својата ефикасност и богатство на идеи.

15. Може да сметате на вашата среќа, а судбината ќе ви даде неочекуван и поволен пресврт. Само почекајте!

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9