Предвидување според Нострадамус: Ставете го прстот во некој од круговите и прочитајте што ве очекува11. Сè уште е рано да се каже дали вашата желба ќе се оствари. Дозволете работите да созреат, да се развиваат поволно.

12. Многу е можно да сакате да се случи. Сè што се движи е многу побрзо и во позитивна насока. Важно е да не се обидете да импресионирате некој што не ве интересира. Од друга страна, некој навистина сака да биде ваш пријател.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9