Предвидување според Нострадамус: Ставете го прстот во некој од круговите и прочитајте што ве очекува9. Вашата желба ќе се оствари само ако добиете помош. Прашајте добар пријател, споделете ги проблемите што ве мачат. Тој или таа сигурно ќе изгледаат повеќе трезвени во работите.

10. Вашата желба ќе се оствари, но внимавајте да не ве доведе во заблуда. Покажете поголема самодоверба, сè ќе биде добро. Сега можете да се потпрете на вашата интуиција. Бидете внимателни да не бидете разочарани.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9